UKK

UKK

Mitä on OneCoin Ltd.:n liiketoiminta?

OneCoin Ltd. myy koulutuspaketteja, joiden avulla voit opiskella OneCoinin louhintaa varten tarvittavia asioita. Hankkimalla koulutuspaketin, pääset mukaan valuutan louhimiseen, joka aloitetaan tammikuussa 2015. Koulutuspaketit ovat arvoltaan 100-5000 €.

 

Mitä tarkoittaa louhinta?

Kuten kaikki kryptovaluutat, OneCoin täytyy louhia syntyäkseen. Louhinta tarkoittaa uusien kolikoiden luontia käyttäjien toimesta.

Kolikot louhitaan liittymällä louhintapooliin, jossa yhteisin resurssein monimutkainen algoritmi/palapeli ratkaistaan. Kryptovaluutta pohjautuu kryptografiaan ja monimutkaisiin matemaattisiin algoritmeihin. Algoritmin/palapelin ratkaisu on pitkä kirjain- ja numeroyhdistelmä – ja jos oikea, algoritmin mukainen kombinaatio löydetään – uusia kolikoita syntyy ja niillä palkitaan ratkaisun löytäjää. Ratkaisun löytämiseksi käytetään supertietokoneita. Usein käyttäjät yhdistävät resursseja suuremman tehon ja nopeamman ratkaisun aikaansaamiseksi. Jaamme siis resursseja ja palkkioita. 

Louhinta suoritetaan yhtiön toimesta ja me pääsemme sitä seuraamaan.

Kun ratkaisu on löydetty, palkitaan pooli OneCoinein. Mitä enemmän kolikoita on louhittu ja louhijoita tullut mukaan, sitä vaikeammaksi ja aikaa/resursseja vieväksi louhinta muuttuu ja siten myös kalliimmaksi. Mitä aiemmin olet mukana, sitä parempi.

OneCoin käyttää blockchain-mallia kolikoiden määrän verifiointiin,  se näyttää louhitut ja markkinoille myönnetyt kolikot. Yksi blokki on sofistikoitunut algoritmi epäjärjestyksessä olevia numeroita, joka yksilöi jokaisen louhitun kolikon. Louhinta toteutetaan yhtiön servereillä ja me asiakkaat voimme seurata siellä jokaista syntyvää kolikkoa. Louhinta on siis täysin läpinäkyvää.

 

Mitä on kryptovaluutta?

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmistamiseksi ja väärentämisen estämiseksi. Ensimmäinen kryptovaluutta oli Bitcoin www.youtube.com/watch?v=88NV75YRAnc, joka luotiin 2009. Yhden bitcoinin arvo v. 2009 oli USD 0.10 ja v. 2014 arvo oli USD 1100, tällä hetkellä Bitcoinin arvo on n. USD 300. Bitcoin raivasi tien uusille valuutoille. Kokonaisia Bitcoineja omistaa maailmalla tällä hetkellä n. 250 000 henkilöä. (Bitcoinin osia omistaa n. 20 miljoonaa henkilöä.)

 

OneCoin on ylivoimainen kilpailijoille teknologisen konseptinsa ja markkinointistrategiansa ansiosta.

Kryptovaluutan arvo ei ole sidoksissa mihinkään valtioon tai keskuspankkiin. Arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Valuutan arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. Kryptovaluutta käyttäytyy kuten kulta ja hopea.